Menüü 1
Isuäratused
Kanamaksapasteet vürtsmoosiga,
topeltmarineeritud räim näkileival,
salat Västerbottensost juustu, õuna, kreeka pähkli, granaatõuna ja rukkolaga
Eelroog
Konjaki ja kadakamarjaga graavitatud lihaveise sisefilee, jõhvikamajonees, värvilised peedid
Pearoog
Pikalt ahjus küpsenud ürdiveinine lambatall, jõulumaitsetes juurseller, talvesalat
Dessert
MerMeri talvekook – šolaadikook mündise šokolaadikoolaga, vaarikakaste
Menüü 2
Isuäratused
Kanamaksapasteet vürtsmoosiga,
topeltmarineeritud räim näkileival,
salat Västerbottensost juustu, õuna, kreeka pähkli, granaatõuna ja rukkolaga
Eelroog
Fenkoliseemnete, tilli ja sidruniga marineeritud omamere kala, maitseid täiendamas apelsini, fenkoli ja mandariini salat
Pearoog
Jõuluvürtsise katte all grillitud Kolga lahe lõhe või forell, mandelkartuli püree, karamelliseeritud aiaviljad
Dessert
MerMeri jõulukook – külmutatud vaarikamaitseline valgešokolaadi ja toorjuustukook piparkoogipõhjal