Menüü

  

Esimene sügiskuu, oktoober, on MerMeris pühendatud rohumaaveisele. Meie pakutav liha tuleb Rakvere lähedalt Kulina Mõisast. Sealsed lihaloomad elavad tõepoolest mahedat elu toitudes sellest, mida loodus pakub.

Et taldrikut täiendada andidega, mida sügiskirju mets meile pakub, võtame koos peremees Jaani ja ameerika buldog Hummeriga vabal hetkel ette metsaretke. Carpaccio kastme jaoks nopime pohli, maksapasteet saab mekki juurde metsaseentest.

Suveküps kõrvits täiendab oivaliselt kartulit ja koos annavad nad mõnusa koosluse pikalt küpsenud vürtsisele lihapajale.

Mahlased pirnid muudavad mandlise koogi suussulavaks maitsesümfooniaks.

 

Isuäratus

 

Metsaseenehõngune maksapasteet, safranine pirnimoos, briošš

 

Eelroog

 

Rohumaaveise sisefilee carpaccio, rukkola, parmesan, seedermänniseemned, pohlamaitseline palsamkreem, oliiviõli

 

Vahepala

Valik Hõbeda Mõisa kitsejuustudest

 

Pearoog

Ürtide ja vürtsidega veinine veisepada, kartuli- kõrvitsapüree, ahjuõun

 

Magus

Mandline pirnikook killukese Hõbeda Mõisa mündise kitsejäätisega

 

Toidu maksumus 35 eurot tulija kohta